Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • IceKart Rucphen

  IceKart RucphenKorting tickets voor IceKart Rucphen

  In Skidôme in het Brabantse Rucphen – ten oosten van Roosendaal – geniet je het hele jaar door van sneeuw en ijs. Naast skiën en snowboarden kun je er ook ijskarten op het unieke, 300 meter lange IceKart-circuit. Het overdekte IceKart-circuit van Skidôme Rucphen is uniek: de baan is liefst 300 meter lang en ligt op een ijsvloer van 3500 vierkante meter. Bestel hier direct kaartjes met korting en laat zien dat jij een echte coureur bent!

  Locatie Rucphen,
  Nederland
  Prijs € 14,50

  Beschrijving

  In Skidôme in het Brabantse Rucphen – ten oosten van Roosendaal – geniet je het hele jaar door van sneeuw en ijs. Naast skiën en snowboarden kun je er ook ijskarten op het unieke, 300 meter lange IceKart-circuit. Het overdekte IceKart-circuit van Skidôme Rucphen is uniek: de baan is liefst 300 meter lang en ligt op een ijsvloer van 3500 vierkante meter. Bij ijskarten komt het vooral op behendigheid aan: je moet goed kunnen sturen en in de bochten durven driften. Het ijskarten is een leuke activiteit voor het hele gezin. Er zijn slippende banden (met spikes) en rondspattend ijs, maar alleen als je dat zelf wilt. Je voelt je in ieder geval even een echte coureur, welke snelheid je ook kiest. De elektrisch aangedreven karts kunnen tot 60 kilometer per uur. Maar niet snelheid voert je naar de overwinning, maar behendigheid en het kiezen van de ideale driftlijnen. Bij het ijskarten waan je je op een bevroren meer in een bosrijke omgeving onder de gloed van het noorderlicht. Het spannende racegevoel beleven is al mogelijk vanaf een lengte van 1,40 meter. Kom naar het IceKart-circuit in Rucphen en laat zien dat jij een echte coureur bent!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter