Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Indoor Skydive Roosendaal

  Skydive centrum Indoor Skydive RoosendaalKorting tickets voor skydive centrum Indoor Skydive Roosendaal

  Indoor Skydive Roosendaal is het eerste en enige indoor skydivecentrum van de Benelux. Bij Indoor Skydive Roosendaal is het voor iedereen mogelijk om het gevoel van een vrije val te ervaren zonder uit een vliegtuig te springen! Bestel hier direct korting tickets en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid!

  Locatie Roosendaal,
  Nederland
  Prijs € 79,50

  Beschrijving

  Indoor Skydive Roosendaal is het eerste en enige indoor skydivecentrum van de Benelux. Bij Indoor Skydive Roosendaal is het voor iedereen mogelijk om het gevoel van een vrije val te ervaren zonder uit een vliegtuig te springen! In een verticale windtunnel wordt door middel van 12 turbines een windsnelheid opgewekt, die voldoende is om op te zweven. Onder begeleiding van goed getrainde instructeurs kan iedereen het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Deze unieke ervaring is dus veilig en voor iedereen toegankelijk. Neem oma, opa, vrienden en bekenden ook gerust mee! Zij kunnen mee in de tunnel en plaatsnemen op de speciale kijkersring. In het innovatieve pand van Indoor Skydrive Roosendaal bevinden zich diverse vergaderzalen en bevindt zich een eetcafé. Hierdoor is Indoor Skydive Roosendaal het meest complete en vernieuwende indoor skydivecentrum ter wereld.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter