Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Kernie’s Familiepark

  Kernie's FamilieparkKorting tickets voor Kernie’s Familiepark

  Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem/Nijmegen is hét ideale uitstapje voor het hele gezin. Meer dan 40 attracties voor jong en oud zijn te vinden in Kernie’s Familiepark. Lees meer over dit super leuke familiepark en bestel direct goedkope kaartjes!

  Locatie Kalkar,
  Duitsland
  Prijs € 24,50 € 19,50

  Beschrijving

  Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem/Nijmegen is hét ideale uitstapje voor het hele gezin. Het park beschikt over meer dan 40 verschillende attracties waaronder de 58 meter hoge ‘Vertical Swing’, een achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen en nog veel meer. Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar kunnen hun geluk niet op in Kernie’s Familiepark. Kernie’s Familiepark is uniek. Alle attracties, frietjes, ijs en frisdrank, koffie en thee zijn onbeperkt bij de entreeprijs inbegrepen. Ook het parkeren is geheel gratis. De meeste activiteiten zijn te vinden in de buitenzone. Er is echter ook een binnenzone, waar Kernie’s Jungletown zich bevindt. Hier kunnen kinderen in een nagebouwd Junglelandschap de hele dag overdekt ravotten.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter