Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Klimrijk Brabant

  Klimrijk BrabantKorting tickets voor Klimrijk Brabant

  In Klimrijk Brabant beleef je een echt outdoor avontuur. Klim door de bomen en waan je een echte Tarzan of Jane. Waan je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen. Bestel hier direct goedkope tickets en ontdek de klimmer in jezelf!

  Locatie Veldhoven,
  Nederland
  Prijs € 16,50

  Beschrijving

  In Klimrijk Brabant beleef je een echt outdoor avontuur. Klim door de bomen en waan je een echte Tarzan of Jane. Waan je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen. Ontdek de klimmer in jezelf en daag je vrienden uit je te volgen. Naast de vele outdoor activiteiten is er veel meer te beleven in Klimrijk Brabant. Zo zijn de verjaardagsfeestjes uitgebreid met Laser Combat, monkey klimmen en GPS tochten. Ook voor familiegroepen, vrijgezellen groepen en de zakelijke markt zijn er leuke activiteiten en arrangementen samengesteld. Kom naar Klimrijk Brabant. Wie durft?

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter