Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Koningin Juliana Toren

  Pretpark Koningin Juliana TorenKorting tickets voor pretpark Koningin Juliana Toren

  Koningin Juliana Toren is het pretpark waar gezinnen, families, vrienden en kennissen met kinderen van 2 t/m 12 jaar samen het leukste dagje uit beleven! Het park ligt aan de rand van de Veluwe. Bestel hier direct korting kaartjes en maak er een mooi dagje uit van!

  Locatie Apeldoorn,
  Nederland
  Prijs € 17,45

  Beschrijving

  Koningin Juliana Toren is het pretpark waar gezinnen, families, vrienden en kennissen met kinderen van 2 t/m 12 jaar samen het leukste dagje uit beleven! Het park ligt aan de rand van de Veluwe. De kinderen raken niet uitgespeeld in de meer dan 60 fantastische attracties variërend van draaimolens tot een echte achtbaan. De oude uitkijktoren waaraan het park haar naam dankt kan nog steeds worden beklommen en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Zing en swing ook mee tijdens de vrolijke shows van Jul de Muis en clown Julius. Ouders kunnen lekker achterover leunen, terwijl de kids genieten van de vele attracties. De entreeprijs is inclusief gebruik van alle attracties, toiletten zijn gratis, er zijn voldoende gelegenheden voor het verschonen van peuters en baby’s en zelfs koffie en thee is gratis. Ook zijn er een aantal terrasjes en is er een groot picknickbos waar je kunt genieten van je eigen meegenomen broodjes! Parkeren kan op parkeerterrein 2 en een gratis pendelbus brengt je in een paar minuten naar het park. Lopen kan ook, 10 minuutjes door het bos en je bent er!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter