Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Legoland Billund

  Legoland BillundKorting tickets voor Legoland Billund

  ’s Werelds allereerste LEGOLAND® opende in 1968 de poorten in Billund. Met meer dan 50 spannende attracties en diverse events beleeft het hele gezin altijd een werelddag in Legoland Billund! Het is zo’n 700 kilometer rijden met de auto, maar met het vliegtuig ben je er al in een uurtje! Perfect voor een lang weekend weg of in combinatie met de zomervakantie. Legoland Billund is een prachtig pretpark, waar alles van Lego is gemaakt. Van de decors tot de attracties, alles is geïnpireerd op de bekende bouwsteentjes. Bestel hier direct korting kaartjes en maak er een mooi dagje uit van!

  Locatie Billund,
  Denemarken
  Prijs € 41,00

  Beschrijving

  ’s Werelds allereerste LEGOLAND® opende in 1968 de poorten in Billund. Met meer dan 50 spannende attracties en diverse events beleeft het hele gezin altijd een werelddag in Legoland Billund! Het is zo’n 700 kilometer rijden met de auto, maar met het vliegtuig ben je er al in een uurtje! Perfect voor een lang weekend weg of in combinatie met de zomervakantie. Legoland Billund is een prachtig pretpark, waar alles van Lego is gemaakt. Van de decors tot de attracties, alles is geïnpireerd op de bekende bouwsteentjes. Er zijn ongeveer 50 miljoen steentjes gebruikt om alles in elkaar te zetten! In Miniland zijn bekende steden nagemaakt van Lego. Je herkent de grachtenpanden van Amsterdam, bekijkt de haven van Kopenhagen en ontdekt de Tower Bridge uit Londen. Voor de haven alleen al zijn al 3 miljoen steentjes gebruikt! Maar behalve kunstige bouwwerken, zijn er ook heel veel leuke attracties in Legoland Billund. Spannende attracties voor de wat oudere kinderen, zoals de gave achtbanen the Polar X-plorer en X-treme Racers. Vergeet zeker niet het spookhuis Ghost te bezoeken. Je wandelt hier door een behekst huis met vampieren, spoken, monsters en allerlei andere griezels. In ieder hoekje is een griezelige verrassing te verwachten. Voor de jongere bezoekers is er ook genoeg te beleven. Zij vermaken zich opperbest in attracties als de Pirate Splash Battle, waarin ze elkaar nat mogen maken met waterpistolen, in de monorail of de vliegtuigjesmolen. Legoland Billund is verdeeld in gebieden. Duploland is speciaal ingericht voor de allerkleinsten. Hier spelen ze veilig met grote blokken, in huisjes en op zachte matten. Kortom: een dagje, weekendje of midweekje Legoland Billund is leuk voor het hele gezin!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter