Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Linnaeushof

  Speelpark LinnaeushofKorting tickets voor speelpark Linnaeushof

  Linnaeushof, gevestigd in Bennebroek, is de grootste speeltuin van Europa. Dit speelpark beschikt over meer dan 350 speeltoestellen en attracties. De kinderen hoeven zich hier dus totaal niet te vervelen. Het gebruik van de eigen energie en fantasie staat voorop. Dit actieve vermaak is in de 50 jaar dat Linnaeushof bestaat altijd het uitgangspunt gebleven. Lees meer over speelpark Linnaeushof en bestel direct goedkope kaartjes!

  Locatie Bennebroek,
  Nederland
  Prijs € 12,50 € 11,50

  Beschrijving

  Linnaeushof, gevestigd in Bennebroek, is de grootste speeltuin van Europa. Dit speelpark beschikt over meer dan 350 speeltoestellen en attracties. De kinderen hoeven zich hier dus totaal niet te vervelen. Het gebruik van de eigen energie en fantasie staat voorop. Dit actieve vermaak is in de 50 jaar dat Linnaeushof bestaat altijd het uitgangspunt gebleven. Naast moderne attracties als funny wheels, hobbelfietsen en de superglijbaan heeft het speelpark ook nog nostalgische speeltoestellen. Op deze ‘ouderwetse’ schommelschuitjes en de familieschommel is het geweldig zwieren en zwaaien! Linnaeushof is verdeeld in speelzones voor klein en voor groot. De kleuterspeeltuin is overzichtelijk ingedeeld en veilig afgeschermd. Hier vermaken peuters en kleuters zich prima op de schommels, de grote zandspeelplaats en het luchtkussen in de vorm van een heus kasteel. Voor de allerkleinste kinderen is er Dreumesland, waar zij zich veilig kunnen uitleven op minispeeltoestellen. Grotere kinderen zijn uren zoet in andere delen van de speeltuin, zoals de speel-sportief-hoek met een klimwand, skaterail en skiswing. En als het een keertje regent, is de overdekte speeltuin een uitkomst. Het speelpark beschikt over een aantal opvallende speeltoestellen die je zeker niet over het hoofd moet zien, zoals de Toffe Toren, het Piratennest en het Pioniersdorp. In de ronddraaiende Toffe Toren kun je jezelf naar een hoogte van 9 meter hijsen. Het Piratennest is nog hoger: 11 meter. Je kunt naar boven via een tunnelnet of een junglebrug. Het Pioniersdorp is een speellandschap dat je terugbrengt naar het Amerika van 100 jaar geleden. Een uitkijktoren, glijbanen, huisjes, bruggetjes en een ontmoeting rond het kampvuur met mascotte Bennie Broek zorgen voor volop speelplezier. In waterspeeltuin De Oase kun je bij mooi weer spelen met allerlei attributen waar water uit komt. De Oase heeft een grote waterglijbaan, waterspeelput, watertuimelbakjes en een waterbrug. En er is nog veel meer! Linnaeushof heeft ook een minigolf, een fietsmonorail en de overdekte Wortelberg, om nog maar wat te noemen. Kortom, speelpark Linnaeushof heeft alles in huis om je een hele dag te vermaken!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter