Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Madame Tussauds

  Museum Madame TussaudsKorting tickets voor museum Madame Tussauds

  Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Er zijn ook nabije parkeergelegenheden beschikbaar. Of je nu van film of muziek houdt, van voetbal of kunst, of van grootheden uit de geschiedenis: bij Madame Tussauds sta je oog in oog met jouw helden. Bestel hier direct tickets met korting!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 22,00

  Beschrijving

  Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Er zijn ook nabije parkeergelegenheden beschikbaar. Of je nu van film of muziek houdt, van voetbal of kunst, of van grootheden uit de geschiedenis: bij Madame Tussauds sta je oog in oog met jouw helden. Je kunt ze van alle kanten bewonderen en natuurlijk samen op de foto gaan. Madame Tussauds bestaat al meer dan 200 jaar. Met vestigingen in negen wereldsteden, is het één van de beroemdste musea ter wereld. En het leukste! Want je kunt er niet alleen kennismaken met historische helden, maar ook met de sterren van nu. Regelmatig worden er nieuwe beelden onthuld. Bij Madame Tussauds is het ook mogelijk een kinderpartijtje te geven. Maak van je verjaardag een geweldig feest waarbij je al jouw favoriete sterren zelf gaat ontmoeten en je zal als jarige job Madame Tussauds verlaten als echte superster!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter