Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Miniworld Rotterdam

  Attractiepark Miniworld RotterdamKorting tickets voor attractiepark Miniworld Rotterdam

  Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen? Houd er rekening mee dat in Miniworld Rotterdam een dag maar 24 minuten duurt. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Bestel hier direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Rotterdam,
  Nederland
  Prijs € 10,00

  Beschrijving

  Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen? Houd er rekening mee dat in Miniworld Rotterdam een dag maar 24 minuten duurt. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming en brengen vrachtwagens hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa. Kortom, alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van “Rotterdam in miniatuur”, inclusief diens haven. Je kijkt je ogen uit! Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar tientallen grappige en leuke scènes in de miniatuurwereld. Soms moet je behoorlijk goed zoeken, want er zijn er een aantal goed verstopt! In Miniworld kan je jezelf in de miniatuurwereld plaatsen en hiervan een foto maken! Je kan kiezen uit meerdere achtergronden, hierdoor wordt de beleving van deze miniatuurwereld vergroot. Een klik en dan is de foto klaar! De foto is direct uit te printen en wordt in een frame mee naar huis genomen.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter