Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Movie Park Germany

  Movie Park GermanyKorting tickets voor Movie Park Germany

  Voor filmische verrassingen zit je goed in Movie Park Germany. Movie Park Germany is het grootste film- en entertainmentpark van Europa. Het park beschikt over de unieke en superspannende indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory. Bestel hier direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Bottrop,
  Duitsland
  Prijs € 37,00 € 34,00

  Beschrijving

  Voor filmische verrassingen zit je goed in Movie Park Germany. Movie Park Germany is het grootste film- en entertainmentpark van Europa. Het park beschikt over de unieke en superspannende indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory. Ga op avontuur en laat je meevoeren in de vijf themagebieden met meer dan 40 attracties en shows, vol met je film- en televisiehelden. Er staan 16 grote en kleinere avonturen op je te wachten in het grootste Nickland ter wereld. Ga bijvoorbeeld samen met SpongeBob in de Splash Bash naar Bikini Bottom of vlieg samen met Aang in de Avatar Air Glider door de lucht. Voor mensen die opzoek zijn naar actie is er ook veel te beleven. In de High Fall stort je vanaf 60 meter hoogte de diepte in. Daarnaast bevindt zich ook in dit park de eerste houten achtbaan van Duitsland.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter