Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Paintball Boerderij

  Paintball BoerderijKorting tickets voor de Paintball Boerderij

  Kom naar de Paintball Boerderij, gevestigd in Ewijk, waar een monumentale boerderij is omgedoopt tot unieke Paintball-locatie! Je kunt hier met minimaal 2 personen al deelnemen aan een paintball evenement. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. In speelrondes van 2 keer 10 minuten, ga je 2,5 uur lang de strijd met elkaar aan. Lees meer over de Paintball Boerderij en bestel direct goedkope tickets!

  Locatie Ewijk,
  Nederland
  Prijs € 22,95 € 14,95

  Beschrijving

  Kom naar de Paintball Boerderij, gevestigd in Ewijk, waar een monumentale boerderij is omgedoopt tot unieke Paintball-locatie! Je kunt hier met minimaal 2 personen al deelnemen aan een paintball evenement. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. In speelrondes van 2 keer 10 minuten, ga je 2,5 uur lang de strijd met elkaar aan. Afhankelijk van de openingstijden zijn er meerdere evenementen per dag. Rondom de boerderij zijn 2 enorme speelvelden, voorzien van allerlei objecten waar je je naast, in of achter kunt verstoppen voor je tegenstanders, zoals boten, boomhutten en autowrakken. Na afloop, kun je in de bar nog gezellig een drankje bestellen om na te praten. Er zijn per dag meerdere paintball evenementen, afhankelijk van de openingstijden. Je koopt een voucher online en reserveert daarna direct een dag en tijd voor jouw paintball gevecht. Er geldt een wettelijke minimum leeftijd van 18 jaar om te mogen paintballen in Nederland.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter