Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Paintball-hal Merksplas

  Paintball-hal MerksplasKorting tickets voor Paintball-hal Merksplas

  In het Vlaamse dorpje Merksplas – op een half uur rijden van Breda, Eindhoven en Antwerpen – ligt de Paintball-hal Merksplas. De hal is liefst 3000 vierkante meter groot en telt 2 verdiepingen. Op de vloer van het indoor speelveld ligt kunstgras. Overal staan obstakels die het spel spannender maken en er zijn diverse plekken waar je je kunt verstoppen voor je tegenstander. Bestel hier direct korting tickets!

  Locatie Merksplas,
  België
  Prijs € 10,00

  Beschrijving

  In het Vlaamse dorpje Merksplas – op een half uur rijden van Breda, Eindhoven en Antwerpen – ligt de Paintball-hal Merksplas. De hal is liefst 3000 vierkante meter groot en telt 2 verdiepingen. Op de vloer van het indoor speelveld ligt kunstgras. Overal staan obstakels die het spel spannender maken en er zijn diverse plekken waar je je kunt verstoppen voor je tegenstander. Er spelen 2 teams tegen elkaar. Elke ploeg heeft een eigen fort, met op de kantelen automatische paintball-wapens. Bij het spel Verover het Fort moet het team proberen het fort van de tegenstander in te nemen. Er zijn nog diverse andere spellen, zoals Team Deathmatch, Capture the Flag en Hunt the Bunny. In België mag je regulier paintball spelen vanaf 16 jaar. Voor jongeren tussen 14 en 16 jaar zijn er speciale paintball-wedstrijden. Supporters die meekomen kunnen veilig vanaf de zijlijn de wedstrijd volgen en foto’s maken. Na afloop kan aan de bar van Paintball-Hal Merksplas het spel worden nabeschouwd onder het genot van een drankje.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter