Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Paintball Loods

  Paintball LoodsKorting tickets voor de Paintball Loods

  Kom naar de Paintball Loods, gevestigd in Rijkevorsel, waar je kunt paintballen in een heel bijzondere omgeving! Stel je een oude loods voor, gevuld met verschillende uitkijkposten, rioolbuizen, autowrakken en een echte legertruck. Uitgerust met een helm, een masker om je gezicht mee te beschermen en uiteraard een paintballgeweer, betreed je deze uitdagende arena. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. Lees meer over de Paintball Loods en bestel direct goedkope kaartjes!

  Locatie Rijkevorsel,
  België
  Prijs € 22,95 € 14,95

  Beschrijving

  Kom naar de Paintball Loods, gevestigd in Rijkevorsel, waar je kunt paintballen in een heel bijzondere omgeving! Stel je een oude loods voor, gevuld met verschillende uitkijkposten, rioolbuizen, autowrakken en een echte legertruck. Uitgerust met een helm, een masker om je gezicht mee te beschermen en uiteraard een paintballgeweer, betreed je deze uitdagende arena. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. Nadat het startsein is gegeven, vliegen de verfkogels je om de oren. Trek een sprintje en duik achter een van de vele objecten. Als je de beste schuilplaats eenmaal bezet hebt, is het tijd om je tegenstanders 1 voor 1 uit te schakelen. De Paintball Loods biedt ook ruimte voor ontspanning. In de bar bestel je na alle inspanning een welverdiend hapje en drankje. Er zijn per dag meerdere paintball evenementen, afhankelijk van de openingstijden. Je koopt een voucher online en reserveert daarna direct een dag en tijd voor jouw paintball gevecht. Er geldt een wettelijke minimum leeftijd van 16 jaar om te mogen paintballen in België.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter