Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Paintball Strand

  Paintball StrandKorting tickets voor het Paintball Strand

  Het Paintball Strand bevindt zich op een unieke locatie op strand Horst in Ermelo, vlak langs de A28. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van het strand. Hier wordt paintballen heel bijzonder en voor iedereen toegankelijk gemaakt. Je kan al met 2 personen deelnemen aan een paintball evenement. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. Lees meer over het Paintball Strand en bestel direct goedkope tickets!

  Locatie Ermelo,
  Nederland
  Prijs € 22,95 € 14,95

  Beschrijving

  Het Paintball Strand bevindt zich op een unieke locatie op strand Horst in Ermelo, vlak langs de A28. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van het strand. Hier wordt paintballen heel bijzonder en voor iedereen toegankelijk gemaakt. Je kan al met 2 personen deelnemen aan een paintball evenement. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. In speelrondes van 2 keer 10 minuten, ga je 2,5 uur lang de strijd met de tegenpartij aan. De 6 speelvelden van Paintball Strand – ook wel ‘arena’s’ genoemd- zijn doordacht opgezet. Op de ene plek heb je perfect overzicht, maar hier word je ook makkelijker door je tegenstanders geraakt. Op de “Scarpyard”, waar je kunt schuilen tussen de autowrakken, kun je anderen makkelijk raken zonder dat jij zelf gezien wordt. Heeft de vijand hier zijn loop op jou gericht, dan is wegkomen echter niet zo simpel. Tijdens de verschillende spellen leer je de arena’s steeds beter kennen en zal je merken dat je tactiek en strategie steeds beter wordt! Als de rivaliteit voorbij is en je het slagveld hebt verlaten, kun je in de BurgerBar naborrelen en genieten van een hapje en een drankje! Er zijn per dag meerdere paintball evenementen, afhankelijk van de openingstijden maximaal 20 per dag. Je koopt een voucher online en reserveert daarna direct een dag en tijd voor jouw paintball gevecht. Er geldt een wettelijke minimum leeftijd van 18 jaar om te mogen paintballen in Nederland.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter