Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Parc Astérix

  Pretpark Parc AstérixKorting tickets voor pretpark Parc Astérix

  Parc Astérix, gevestigd in Plailly, ligt zo’n veertig kilometer ten noorden van Parijs, aan snelweg A1 die naar België en Nederland leidt. Het park staat volledig in het teken van het onoverwinnelijke Gallische stripduo Astérix & Obelix, met de bijbehorende humor en bekende karakters. Het park beschikt over tientallen attracties, waaronder een aantal indrukwekkende achtbanen zoals loopingachtbaan Goudurix, Tonnerre de Zeus en OzIris. Lees meer over Parc Astérix en bestel direct online korting tickets!

  Locatie Plailly,
  Frankrijk
  Prijs € 46,00

  Beschrijving

  Parc Astérix, gevestigd in Plailly, ligt zo’n veertig kilometer ten noorden van Parijs, aan snelweg A1 die naar België en Nederland leidt. Het park staat volledig in het teken van het onoverwinnelijke Gallische stripduo Astérix & Obelix, met de bijbehorende humor en bekende karakters. Het park beschikt over tientallen attracties, waaronder een aantal indrukwekkende achtbanen zoals loopingachtbaan Goudurix, Tonnerre de Zeus en OzIris. Tonnerre de Zeus wordt beschouwd als één van de beste houten achtbanen ter wereld, vol met airtime, laterale g-krachten en gigantische afdalingen. En de hangende achtbaan OzIris gaat vanuit een Egyptische tempel veertig meter de hoogte in. Daarna volgt een razendsnel traject met vijf loopings en drie tunnels. De achtbaan staat in een Egyptisch themagebied waar veel humor en zelfspot te vinden is, net zoals in de Astérix & Obelix-strips zelf. Spectaculair is ook de voorstelling ‘Main basse sur la Joconde’. In die stuntshow draait alles om ‘la Joconde’, de bijnaam van de Mona Lisa. Het wereldberoemde schilderij is onderweg naar het Metropolitan Museum in New York, maar een bende tracht het meesterwerk te stelen. Kunstschilder Marcel probeert de brutale roof te voorkomen. Wat volgt is een humorvolle stuntshow van bijna een half uur met drie auto’s, een motorfiets, een trein en een zijspan.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter