Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Phantasialand

  Pretpark PhantasialandKorting tickets voor pretpark Phantasialand

  Phantasialand staat voor plezier, actie en avontuur voor het hele gezin. Phantasialand beschikt over 6 unieke themawerelden (China Town, Mexico, Berlin, Fantasy, Deep in Africa en Mystery). Lees meer over dit schitterende pretpark en bestel direct online kaartjes met korting!

  Locatie Brühl,
  Duitsland
  Prijs € 45,00 € 39,00

  Beschrijving

  Phantasialand staat voor plezier, actie en avontuur voor het hele gezin. Phantasialand beschikt over 6 unieke themawerelden (China Town, Mexico, Berlin, Fantasy, Deep in Africa en Mystery). In al deze werelden vind je prijsbekroonde attracties, een compleet horeca aanbod, fantastische shows met topartiesten en ‘plezier & avontuur’ van wereldklasse. In hartje Afrika vind je de spectaculaire inverted coaster Black Mamba. De super krappe bochten maken deze rit tot één van de meest indrukwekkende van Europa. Ook Wuze Town moet je zeker niet overslaan. Dit is het vaderland van een volkje dat sinds lange tijd spoorloos verdwenen werd gewaand en waarvan de Krijgerkoningin Winja avontuurlijke proeven van moed voor je in petto heeft. Ontdek de gebruiken en rituelen van de Wuzen op het land en op het water en neem deel aan hun dagelijks leven, de gevaren en de feesten. In Wuze Town bevinden zich tevens nog 5 spannende kinderattracties.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter