Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Plopsa Coo

  Pretpark Plopsa CooKorting tickets voor pretpark Plopsa Coo

  Plopsa Coo laat je overdonderen door de mooie natuur en de leuke, spannende maar vooral hoge attracties! Plopsa Coo beschikt over een bloedstollende achtbaan die heel verassend is. Je rijdt vooruit en achteruit omdat het bootje waarin je zit ronddraait! Dit zorgt voor ontzettend veel lachkriebels in je buik! Bestel direct goedkope kaartjes!

  Locatie Stavelot,
  België
  Prijs € 25,00 € 23,50

  Beschrijving

  Plopsa Coo laat je overdonderen door de mooie natuur en de leuke, spannende maar vooral hoge attracties! Plopsa Coo beschikt over een bloedstollende achtbaan die heel verassend is. Je rijdt vooruit en achteruit omdat het bootje waarin je zit ronddraait! Dit zorgt voor ontzettend veel lachkriebels in je buik! Voor de kids die deze achtbaan niet spannend genoeg vinden is er nog de Mega Mindy Flyer die je laat vliegen op 65 meter hoogte. Ook de bobsleerit moet je zeker niet overslaan. Bij Plopsa Coo raas je 850 meter van de berg naar beneden terwijl je ouders genieten van de beroemde Watervallen van Coo. Plopsa Coo beschikt ook over de Studio100-minigolf waar je je papa en mama kunt uitdagen voor een lekker potje golf. Voor het beste uitzicht over de natuur stap je in de zetellift en kijk je over de prachtige Amblève-vallei. Het park is één groot feest voor in je vakantie, kom dus zelf een kijkje nemen en beleef het ene avontuur na het andere!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter