Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Plopsa Indoor Coevorden

  Pretpark Plopsa Indoor CoevordenKorting tickets voor pretpark Plopsa Indoor Coevorden

  Een dagje in dit allereerste Nederlandse Plopsa-park bezorgt je een onvergetelijke dag! Het park beschikt over meer dan 20 attracties die je samen beleeft met al je TV-vriendjes. Bestel hier direct korting kaartjes en maak er een onvergetelijke dag van!

  Locatie Dalen,
  Nederland
  Prijs € 18,50 € 17,50

  Beschrijving

  Een dagje in dit allereerste Nederlandse Plopsa-park bezorgt je een onvergetelijke dag! Het park beschikt over meer dan 20 attracties die je samen beleeft met al je TV-vriendjes. De meeste ritjes bevinden zich in de binnenzone maar op het moment dat het zonnetje schijnt kun je ook veel plezier hebben in de ruime buitenzone. Loop de K3-disco binnen en laat je leukste dansjes zien op de liedjes van K3! Ook voor alle stoere kids is er meer dan genoeg te beleven. De spannende Piratenachtbaan moet je daarom zeker niet overslaan. In het prachtige Restaurant van Plop ben je van harte welkom om even wat te eten en/of te drinken. Van al dat spelen krijg je nou eenmaal een beetje trek. Het wordt ongetwijfeld een dag vol avonturen die je niet snel zal vergeten! Wellicht loop je je favoriete Studio 100-held nog tegen het lijf!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter