Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Plopsa Indoor Hasselt

  Pretpark Plopsa Indoor HasseltKorting tickets voor pretpark Plopsa Indoor Hasselt

  Plopsa Indoor Hasselt is het park voor kleine ploppertjes. Het park beschikt over 20 kriebelleuke attracties. Op ruim 10.000 m² aan speelplezier beleef je de leukste avonturen met je Plopsa-vriendjes. Bestel hier direct goedkope tickets!

  Locatie Hasselt,
  België
  Prijs € 18,50 € 17,50

  Beschrijving

  Plopsa Indoor Hasselt is het park voor kleine ploppertjes. Het park beschikt over 20 kriebelleuke attracties. Op ruim 10.000 m² aan speelplezier beleef je de leukste avonturen met je Plopsa-vriendjes. De meeste attracties in Plopsa Indoor Hasselt bevinden zich in een overdekte ruimte maar bij mooi weer is er ook veel te doen in de buitenzone. Alle kleine stoere kids hoppen mee op de rug van de Kikkertjes of stappen in de leuke Carrousel! Tussentijds of na afloop is er nog het gezellige Studio 100 Café. Hier kun je genieten van een lekker hapje en een drankje. Beleef de wereld vol avonturen en kom gezellig spelen in Plopsa Indoor Hasselt. Wellicht kom je nog je favoriete Studio 100-held tegen!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter