Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Plopsaland De Panne

  Pretpark Plopsaland De PanneKorting tickets voor pretpark Plopsaland De Panne

  Plopsaland De Panne is het meest bezochte park van België. Het park beschikt over het unieke indoorpark Majaland. Majaland staat in het teken van onze Maja-superster die de grenzen verlegt van de fantasie. Lees meer over dit leuke park en bestel direct kaartjes met korting!

  Locatie De Panne,
  België
  Prijs € 35,00 € 33,00

  Beschrijving

  Plopsaland De Panne is het meest bezochte park van België. Het park beschikt over het unieke indoorpark Majaland. Majaland staat in het teken van onze Maja-superster die de grenzen verlegt van de fantasie. Een wonderlijke wereld waar je kan rondfladderen tussen torenhoge bloemstengels of kan ronddraaien op een kleurrijke bloemenmolen met het risico nat te worden gespetterd! Majaland kent maar liefst 10 bijzondere attracties zoals de Speelboom en de Bloemenmolen en is tevens geheel overdekt waardoor je altijd kunt genieten van het zonnetje. Naast de 10 attracties in Majaland kent Plopsaland De Panne nog eens 40 superleuke attracties. Voor de stoere kids is er de SuperSplash van Piet Piraat. Voor een wat rustigere rit maak je een rondje door het Bos van Plop of maak je een tocht op de rug van konijntjes en eendjes. Samen met je vriendjes van TV beleef je een spetterende dag in Plopsaland De Panne.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter