Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • PortAventura

  Pretpark PortAventuraKorting tickets voor pretpark PortAventura

  PortAventura, gevestigd in het Spaanse Salou, dompelt de bezoekers telkens onder in een andere sfeer. PortAventura beschikt over vele attracties die in de verschillende themagebieden te vinden zijn. Elk themagebied heeft zijn eigen shows, winkels en restaurantjes, helemaal aangepast aan het gebied waarin ze staan. Lees meer over PortAventura en bestel direct goedkope kaartjes!

  Locatie Salou,
  Spanje
  Prijs Volgt binnenkort

  Beschrijving

  PortAventura, gevestigd in het Spaanse Salou, dompelt de bezoekers telkens onder in een andere sfeer. Alle zes themagebieden in het park voeren de gasten naar een ander idyllisch plekje op onze aarde. Bij binnenkomst in PortAventura stappen de bezoekers in een vissersdorpje aan de Middellandse Zee. De stemming lijkt vredig, maar schijn bedriegt want door dit themagebied, Mediterrània, raast Furius Baco, de achtbaan waarin berijders naast de rails zitten en waarbij de treinen in drie seconden horizontaal tot 135 kilometer per uur worden gelanceerd. In Polynesia is de sfeer door de palmbomen en tropische planten zwoel en zomers. De attracties hebben vaak met water te maken, niet verwonderlijk voor een zone die gethematiseerd is rond de Polynesische eilanden. Zo kunnen bezoekers een frisse duik maken in wildwaterbaan Tutuki Splash en onder de zee in 4D-simulator Sea Odyssey. Wie over de Chinese muur door themagebied China wandelt kan de twee grootste achtbanen van PortAventura niet missen: Dragon Khan gaat acht keer over de kop en Shambhala is met 78 meter de hoogste achtbaan van Europa. In México staan de attracties tussen oude ruïnes en een Maya-piramide. De meest opvallende belevenissen in dit themagebied zijn de 96 meter hoge vrijevaltoren Hurakan Condor en Templo del Fuego, de spectaculaire tempel van vuur. Het wilde westen komt tot leven in Far West, waar ronde wildwaterbootjes door de canyon suizen en twee treinen tegen elkaar racen op de houten achtbaan Stampida. SésamoAventura is een speelgebied voor kinderen. Ernie en Bert uit Sesamstraat ontvangen alle jonge gasten voor heerlijk speelplezier in de bonte vliegtuigjes, de springende vlinders, de mini-vrijevaltorens en de betoverde tuin. Elk themagebied heeft zijn eigen shows, winkels en restaurantjes, helemaal aangepast aan het gebied waarin ze staan.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter