Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Rondvaart Amsterdam

  Rondvaart AmsterdamKorting tickets voor een Rondvaart door Amsterdam

  Ontdek Amsterdam vanuit uniek perspectief: vanaf de grachten! Diverse rondvaarten nemen je mee over de grachtengordel van Amsterdam, sinds 2010 opgenomen in de werelderfgoed lijst van UNESCO. Dagelijks biedt onze partner elke 30 minuten een 1 uur durende rondvaart aan, in samenwerking met verschillende rederijen in de hoofdstad. Vanaf november is dit dagelijks van 9.00 uur tot 20.00 uur voor 1 tocht van 1 uur. De tocht van 1,5 uur vertrekt meerdere keren per dag vanaf 4 locaties. Bestel hier direct korting kaartjes en beleef de grachtengordel van Amsterdam zelf!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 12,50

  Beschrijving

  Ontdek Amsterdam vanuit uniek perspectief: vanaf de grachten! Diverse rondvaarten nemen je mee over de grachtengordel van Amsterdam, sinds 2010 opgenomen in de werelderfgoed lijst van UNESCO. Bijna de helft van het oorspronkelijke vaarwater in Amsterdam is gedempt, maar een vol kwart van het stadsoppervlak bestaat nog steeds uit bevaarbare waterwegen. Met havens en 100 kilometer aan grachten is Amsterdam nog steeds de waterigste stad ter wereld. De Amsterdamse grachtengordel is uniek in de wereld als stedenbouwkundig en architectonisch kunstwerk en als fysieke uitdrukking van de grote economische, politieke en culturele bloei van Amsterdam in de Gouden Eeuw. Met meer dan 3 miljoen passagiers per jaar is de Amsterdamse Rondvaart de populairste toeristenattractie in Nederland. Onze partner biedt een varende variant van vrijwel iedere vorm van vermaak die in Amsterdam te vinden is. Dagelijks biedt onze partner elke 30 minuten een 1 uur durende rondvaart aan, in samenwerking met verschillende rederijen in de hoofdstad. Vanaf november is dit dagelijks van 9.00 uur tot 20.00 uur voor 1 tocht van 1 uur. De tocht van 1,5 uur vertrekt meerdere keren per dag vanaf 4 locaties.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter