Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • SEA LIFE Abenteuer Park

  Zeeaquarium SEA LIFE Abenteuer ParkKorting tickets voor zeeaquarium SEA LIFE Abenteuer Park

  SEA LIFE Abenteuer Park is het grootste aquarium van Duitsland! Ontmoet de fascinerende onderwaterwereld en kom oog in oog met onder andere haaien, piranha’s, roggen en zeepaardjes. Bestel hier direct korting kaartjes en geniet van een leuk dagje uit voor het hele gezin!

  Locatie Oberhausen,
  Duitsland
  Prijs € 21,95 € 18,00

  Beschrijving

  SEA LIFE Abenteuer Park in Oberhausen is het grootste aquarium van Duitsland! Ontmoet de fascinerende onderwaterwereld en kom oog in oog met onder andere haaien, piranha’s, roggen en zeepaardjes. SEA LIFE biedt een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën met 45 aquaria en met meer dan 5000 verschillende dieren. Neem een duik zonder nat te worden en loop in de onderwatertunnel. Hier zwemmen de zeeschildpadden en haaien zo boven je hoofd. Kinderen mogen een zeester en krabbetjes aanraken in de voelpoel. Of van dichtbij kijken naar anemonen of zeeanjelieren. Kortom, een leuk dagje uit voor het hele gezin!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter