Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • SEA LIFE Gardaland

  Zeeaquarium SEA LIFE GardalandKorting tickets voor zeeaquarium SEA LIFE Gardaland

  Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij SEA LIFE. Diverse ‘close encounters’, van haaien tot zeepaardjes! Tijdens het bezoek ontdek je de waarheid over haaien, zeepaardjes en tal van andere zeedieren over de gehele wereld. Ook bij het Italiaanse Gardameer is het prachtige attractiepark Gardaland te vinden met tal van attracties voor jong en oud. Bestel hier direct korting kaartjes en ontdek de onderwaterwereld met je eigen ogen!

  Locatie Castelnuovo del Garda,
  Italië
  Prijs € 30,00

  Beschrijving

  Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij SEA LIFE. Diverse ‘close encounters’, van haaien tot zeepaardjes! Tijdens het bezoek ontdek je de waarheid over haaien, zeepaardjes en tal van andere zeedieren over de gehele wereld. Ook bij het Italiaanse Gardameer is het prachtige attractiepark Gardaland te vinden met tal van attracties voor jong en oud. Gardaland is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië en beschikt over meer dan 50 attracties. Het meest opmerkelijke aan Gardaland is dat verschillende attracties onder de grond liggen, waardoor er geen lelijke gebouwen zichtbaar zijn. Beleef de unieke “Wing-Rider”-achtbaan RAPTOR waarbij je als bezoeker met 90 km/h door verschillende inversies raast. Voor kleinere kinderen is er een apart themapark rondom mascotte Prezzemolo. Gardaland heeft naast een groot attractieaanbod ook veel shows van hoog niveau, waaronder een professionele Broadway-show en de dolfijnenshow Palablu. Kortom, plezier voor de hele familie!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter