Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • SEA LIFE Königswinter

  Zeeaquarium SEA LIFE KönigswinterKorting tickets voor zeeaquarium SEA LIFE Königswinter

  Bezoek SEA LIFE Königswinter en beleef een spannende reis door fascinerende omgevingen, van de mythische wereld van de Rijn tot aan de tropen. Ontdek tijdens je reis meer dan 2.000 dieren uit 100 diersoorten – van zeesterren via zeepaardjes en roggen tot majestueuze haaien. Hoogtepunt is het 600.000 liter water bevattende, zeven meter diepe Atlantische aquarium met een unieke 360 graden tunnel – de enige van zijn soort in Duitsland. Bestel hier direct korting kaartjes en ontdek de onderwaterwereld met je eigen ogen!

  Locatie Königswinter,
  Duitsland
  Prijs € 12,00

  Beschrijving

  Bezoek SEA LIFE Königswinter en beleef een spannende reis door fascinerende omgevingen, van de mythische wereld van de Rijn tot aan de tropen. Ontdek tijdens je reis meer dan 2.000 dieren uit 100 diersoorten – van zeesterren via zeepaardjes en roggen tot majestueuze haaien. Hoogtepunt is het 600.000 liter water bevattende, zeven meter diepe Atlantische aquarium met een unieke 360 graden tunnel – de enige van zijn soort in Duitsland. SEA LIFE Königswinter is de ideale locatie om sagen, mythen en mysterieuze legenden te verkennen… en lang geleden gezonken schatten te ontdekken. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de tentoonstelling Kwallenmagie. Aanschouw het fascinerende waterballet bestaande uit oneindig veel kleuren, onnavolgbare bewegingen en spookachtige vormen in de tentoonstelling Kwallenmagie! Wist je dat kwallen geen hart, geen hersenen en geen longen hebben? Wist je dat kwallen bijna geheel uit water bestaan? En toch bevolken ze al meer dan 550 miljoen jaar de oceanen op aarde. In de tentoonstelling Kwallenmagie zijn kwallen uit de hele wereld in al hun diversiteit te bewonderen. Nog nooit eerder waren in Europa zoveel verschillende kwallensoorten in een ruimte te vinden!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter