Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • SEA LIFE Scheveningen

  Zeeaquarium SEA LIFE ScheveningenKorting tickets voor zeeaquarium SEA LIFE Scheveningen

  Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Het gebouw is gelegen aan de boulevard aan het strand waar vroeger het golfslagbad was. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je jezelf in het tropisch regenwoud en zie je de bewoners van de rivier de Amazone waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Bestel hier direct korting tickets en beleef de dag van je leven!

  Locatie Scheveningen,
  Nederland
  Prijs € 16,75 € 14,25

  Beschrijving

  Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Het gebouw is gelegen aan de boulevard aan het strand waar vroeger het golfslagbad was. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je jezelf in het tropisch regenwoud en zie je de bewoners van de rivier de Amazone waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water zie je een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! Ontmoet ook de otters Sien & Saartje. Er zijn dagelijks voerpresentaties. En in de vakantieperiode zijn er extra activiteiten voor kinderen, waaronder tentoonstellingen. SEA LIFE kan je een uniek kijkje achter de schermen aanbieden. Samen met een medewerker bezoek je de dierenopvang, het laboratorium, de keuken en de pompinstallaties. Help mee met water testen en zie waar het eten klaargemaakt wordt. SEA LIFE Scheveningen is zeer geschikt voor schoolreisjes. De kinderen kunnen kennis maken met de dieren die in het water leven. Er worden lessen gegeven en kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht. Ook kinderfeestjes kunnen in SEA LIFE Scheveningen gevierd worden.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter