Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Skidôme Rucphen

  Sneeuwattractiepark Skidôme RucphenKorting tickets voor sneeuwattractiepark Skidôme Rucphen

  Skidôme Rucphen is het gezelligste overdekte sneeuwattractiepark van Nederland en 365 dagen per jaar geopend. Je kunt naast het gebruik maken van de piste met echte sneeuw ook na afloop heerlijk nagenieten in de Stube, het café‚ of in het restaurant. Volop Brabantse gezelligheid dus! Skidôme Rucphen biedt de beste omstandigheden: goede kwaliteit, service en deskundige begeleiding. Bestel hier direct korting kaartjes!

  Locatie Rucphen,
  Nederland
  Prijs € 36,50 € 31,50 (dagpas)

  Beschrijving

  Skidôme Rucphen is het gezelligste overdekte sneeuwattractiepark van Nederland en 365 dagen per jaar geopend. Je kunt naast het gebruik maken van de piste met echte sneeuw ook na afloop heerlijk nagenieten in de Stube, het café‚ of in het restaurant. Volop Brabantse gezelligheid dus! Skidôme Rucphen biedt de beste omstandigheden: goede kwaliteit, service en deskundige begeleiding. Het unieke en zelf ontwikkelde (gepatenteerde) Skidôme SnowSystem zorgt dagelijks voor verse kraaksneeuw. Sneeuwattractiepark Skidôme Rucphen ligt centraal tussen de wereldhavenstad Antwerpen en Rotterdam en de Brabantse steden Breda en Roosendaal in het groene Rucphen. De skipiste is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Er is namelijk een aparte oefenhelling voor beginners en de gevorderden kunnen heerlijk naar beneden suizen of gebruik maken van de diverse rails en schansen die op de piste aanwezig zijn. Voor kinderen is er ook veel te doen. Zij kunnen zich vermaken met de Kiddies Kids Klup. Kortom, een leuk dagje uit voor het hele gezin!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter