Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Skidôme Terneuzen

  Sneeuwattractiepark Skidôme TerneuzenKorting tickets voor sneeuwattractiepark Skidôme Terneuzen

  Skidôme Terneuzen beschikt over twee pistes met maar liefst 365 dagen per jaar kraak verse sneeuw. De moderne hal in Terneuzen, die pas gebouwd werd in 2008, is de nieuwste van Nederland. Skidôme Terneuzen overrompelt je. Een uniek decor van wittinten, roestvrij staal en opvallend blauw licht onderstreept wat je voelt en weet; de fun zit hier in sneeuw en ijs! Er zijn twee prachtige skihellingen van 220 en 110 meter lang. De 5000 kubieke meter sneeuw en een temperatuur van -4 graden Celsius zorgen voor het echte sneeuwgevoel. Bestel hier direct goedkope tickets en bereid je vast voor op de wintersport!

  Locatie Terneuzen,
  Nederland
  Prijs € 36,50 € 31,50 (dagpas)

  Beschrijving

  Skidôme Terneuzen beschikt over twee pistes met maar liefst 365 dagen per jaar kraak verse sneeuw. De moderne hal in Terneuzen, die pas gebouwd werd in 2008, is de nieuwste van Nederland. Skidôme Terneuzen overrompelt je. Een uniek decor van wittinten, roestvrij staal en opvallend blauw licht onderstreept wat je voelt en weet; de fun zit hier in sneeuw en ijs! Er zijn twee prachtige skihellingen van 220 en 110 meter lang. De 5000 kubieke meter sneeuw en een temperatuur van -4 graden Celsius zorgen voor het echte sneeuwgevoel. Dit sneeuwattractiepark is een uitstekende locatie om je voor te bereiden op de wintersport maar het is tevens de ideale locatie om regenachtige dagen door te brengen gedurende het hele jaar! Je kan er skiën of snowboarden of één van de cursussen volgen. Naast de kinderfeestjes, worden ook bedrijfsuitjes en groepsarrangementen georganiseerd. Tot slot is er nog het uitdagende Funpark met rails, schansen en een Big Airbag wijzigt regelmatig van opzet. De ervaren skiër en snowboarder kan zich hier helemaal uitleven.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter