Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Slagharen

  Pretpark SlagharenKorting tickets voor pretpark Slagharen

  Geweldig veel plezier in pretpark Slagharen! Slagharen is één van de leukste pretparken in Nederland. In pretpark Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Met meer dan 40 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er veel te beleven voor jong en oud. Bestel direct online korting kaartjes!

  Locatie Slagharen,
  Nederland
  Prijs € 15,00 € 13,50

  Beschrijving

  In Slagharen is het leven één groot avontuur. Slagharen is een park dat geschikt is voor jong en oud. Met meer dan 40 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er veel te beleven. Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude en ritmische New Orleans of ga op zoek naar goud in Yellowstone. Ben je al klaar om op avontuur te gaan? Kom dan snel en ga mee op ontdekkingsreis door het leukste attractiepark van Nederland!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter