Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • SnowPlanet

  Sneeuwattractiepark SnowPlanetKorting tickets voor sneeuwattractiepark SnowPlanet

  SnowPlanet is gevestigd in Velsen, vlakbij Amsterdam. SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Bij SnowPlanet kun je het hele jaar door het wintersportgevoel oproepen. Hier kun je op de indoorbaan met echte sneeuw elke dag van het jaar genieten van een ideale witte laag sneeuw en naar hartenlust skiën en snowboarden. SnowPlanet biedt twee pistes met echte sneeuw: een oefenpiste van 100 meter en een steile piste van 230 meter. Bestel hier direct goedkope tickets!

  Locatie Velsen,
  Nederland
  Prijs € 19,50

  Beschrijving

  SnowPlanet is gevestigd in Velsen, vlakbij Amsterdam. SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Bij SnowPlanet kun je het hele jaar door het wintersportgevoel oproepen. Hier kun je op de indoorbaan met echte sneeuw elke dag van het jaar genieten van een ideale witte laag sneeuw en naar hartenlust skiën en snowboarden. SnowPlanet biedt twee pistes met echte sneeuw: een oefenpiste van 100 meter en een steile piste van 230 meter. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel. Je kunt er lessen en cursussen op alle niveaus volgen, maar uiteraard kun je ook zonder les de piste afdalen. Er zijn verschillende tickets verkrijgbaar, voor 1 uur, 1 1/2 uur en 2 uur pistetoegang. Kies je voor een Snow & Grill arrangement, dan kun je eerst 2 uur de piste op, om vervolgens lekker op te warmen aan tafel! Je kunt kiezen voor fondue of steengrill, het wordt aanbevolen hiervoor een dag en tijdstip vast te leggen bij SnowPlanet. Je ontvangt van ons de juiste contactgegevens bij je bestelling.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter