Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Speelland Beekse Bergen

  Pretpark Speelland Beekse BergenKorting tickets voor pretpark Speelland Beekse Bergen

  Speelland Beekse Bergen staat garant voor spectaculaire speelfun! Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Bestel hier direct korting tickets en maak er een onvergetelijk dagje uit van!

  Locatie Hilvarenbeek,
  Nederland
  Prijs € 8,50

  Beschrijving

  Speelland Beekse Bergen staat garant voor spectaculaire speelfun! Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! In de grote speeltuin tref je brede zandstranden aan en kinderveilig zwemwater. Maar je komt natuurlijk vooral om je flink uit te leven. Op de schommels, de trampolines, de minigolfbaan en de ballenberg, om maar enkele attracties te noemen. Probeer ook eens de Waverider uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of blijf je liever op het droge? Spring dan in één van de Kidcars en scheur als een heuse coureur over het circuit.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter