Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Speelstad Oranje

  Pretpark Speelstad OranjeKorting tickets voor pretpark Speelstad Oranje

  In het hartje van Drenthe staat Speelstad Oranje, een overdekt speelparadijs op het terrein van Vakantiepark Oranje. In Speelstad Oranje beleeft jong en oud buitengewoon veel pret. Lees meer over dit schitterende speelparadijs en bestel hier direct kaartjes met korting!

  Locatie Oranje,
  Nederland
  Prijs € 14,50

  Beschrijving

  In het hartje van Drenthe staat Speelstad Oranje, een overdekt speelparadijs op het terrein van Vakantiepark Oranje. In Speelstad Oranje beleeft jong en oud buitengewoon veel pret. Er zijn gezellige binnen- en buitenterrasjes, om lekker te zitten, onder het genot van een drankje en/of een snack, terwijl de kinderen de dag van hun leven hebben. Pretpark Speelstad Oranje beschikt over vele speelmogelijkheden. Zo is er: een achtbaan de ‘Wacky Worm’, de ‘Jumpin Star’, een griezelhuis, een zweefmolen, een piratenschip, glijbanen en iets om niet te vergeten: een compleet luchtfietsparcours boven in het gebouw, met prachtig uitzicht op alle spannende dingen beneden. Ieder kind gaat compleet uit z’n dak in dit overdekte speelparadijs! Dit reusachtige overdekte pretpark staat garant voor urenlang overdekt speelplezier! Een ideale locatie om ook met slecht weer te genieten van een dagje uit met het gezin of de familie.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter