Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • The Amsterdam Dungeon

  Interactieve attractie The Amsterdam DungeonKorting tickets voor The Amsterdam Dungeon

  The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Waargebeurde feiten uit de Hollandse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Bestel direct kaartjes met korting en ontdek de waargebeurde feiten uit de Hollandse geschiedenis!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 22,00

  Beschrijving

  The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Waargebeurde feiten uit de Hollandse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannen door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint. Diep in het hart van Amsterdam bevindt zich, verborgen onder het Rokin, de meest huiveringwekkend beroemde attractie van de wereld. De griezelige authentieke geschiedenis komt hier tot leven. Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid. The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een museum, het is een belevenis!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter