Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Toverland

  Pretpark ToverlandKorting tickets voor pretpark Toverland

  Pretpark Toverland in Sevenum staat garant voor een betoverend dagje uit vol actief en passief vermaak. Het park beschikt over superspannende attracties die op unieke wijze worden gecombineerd met klimmen, spelen en ravotten. Bestel direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Sevenum,
  Nederland
  Prijs € 18,50 € 15,70

  Beschrijving

  Pretpark Toverland in Sevenum staat garant voor een betoverend dagje uit vol actief en passief vermaak. Het park beschikt over superspannende attracties die op unieke wijze worden gecombineerd met klimmen, spelen en ravotten. Ben jij stoer en een echte gifkikker? Stap dan in de houten achtbaan Troy met een snelheid van 90 km/h en een hoogte van 35 meter. Deze achtbaan wordt gezien als de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux! Daarnaast is er nog de wildwaterschommel Scorpios die je naar een hoogte brengt van maar liefst 15 meter. Voor sportieve mensen is er een prachtig survivalparcours. Topattracties als de houten achtbaan Troy, de bobbaan Woudracer en de wildwaterbaan Backstroke zorgen ervoor dat een dagje Toverland altijd verassend leuk is voor het hele gezin. Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter