Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • TunFun Speelpark

  Pretpark TunFun SpeelparkKorting tickets voor pretpark TunFun Speelpark

  TunFun is een compleet overdekt speelpark voor kinderen van 0 tot 12 jaar, gelegen in Amsterdam. Kinderen kunnen zich hier op sportieve, creatieve en actieve wijze vermaken. TunFun Speelpark is één van de spectaculairste ruimten van Amsterdam. Bestel hier direct goedkope kaartjes!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 6,50

  Beschrijving

  TunFun is een compleet overdekt speelpark voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen kunnen zich hier op sportieve, creatieve en actieve wijze vermaken. TunFun Speelpark is één van de spectaculairste ruimten van Amsterdam. In TunFun Speelpark kun je springen, rennen, glijden, dansen, tokkelen, voetballen, klimmen, rennen, eten, knutselen, timmeren, tekenen, feest vieren en nog veel meer. Alles wat je graag buiten op straat wilt doen, kun je op de straat van TunFun Speelpark doen. De ruimte, met een totale oppervlakte van ongeveer 4.000 m², is spannend en indrukwekkend door vorm en ruimtelijkheid. TunFun Speelpark heeft twee vaste bewoners. Het zijn twee muizen met de naam Tun & Fun. Op drukke dagen kun je Tun & Fun ontmoeten in TunFun Speelpark. Zij vinden de gezelligheid erg leuk; hoe meer drukte, hoe vrolijker zij worden.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter