Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Walibi Belgium

  Pretpark Walibi BelgiumKorting tickets voor pretpark Walibi Belgium

  Walibi Belgium beschikt over maar liefst 40 swingende attracties op het ritme van ‘The Music Battle’ en prachtige decors. Het pretpark is verdeeld in een aantal themagebieden. Lees meer over dit reusachtige pretpark in België en bestel direct online kaartjes!

  Locatie Wavre,
  België
  Prijs € 29,00

  Beschrijving

  Walibi Belgium beschikt over maar liefst 40 swingende attracties op het ritme van ‘The Music Battle’ en prachtige decors. Het pretpark is verdeeld in een aantal themagebieden. Allereerst is er het gebied France, met de houten achtbaan Loup Garou (Weerwolf). Een ander belangrijk gebied is Duizend en één nacht: met Cobra (Boomerang) en Palais du ‘Génie’(Mad House) als publiekstrekkers. Voor de kleinere kinderen is er het gebied: Walibi Folies, de magische wereld van de kangoeroe. Dit is een sprookjesdorp voor kinderen die zich hier zeker geen moment zullen vervelen. Het park beschikt over een aantal topattracties. De Dalton Terror, Turbine en de Vampire moet je zeker niet overslaan. Daarnaast biedt het park plaats voor vele familieattracties en twee leuke waterattracties. In het actiepark staat avontuur en sensatie centraal. Walibi Belgium beslaat een oppervlakte van 55,5 hectare en is een combinatie van een themapark en een overdekt waterpark. Het waterpark Aqualibi is een zwemparadijs waar de echte waterratten zich vast en zeker thuis zullen voelen.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter