Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Walibi World

  Pretpark Walibi WorldKorting tickets voor pretpark Walibi World

  Voor echte rollercoaster fans is Walibi World The Place to Be! Het park beschikt over meer dan 7 duizelingwekkende achtbanen. Het is met recht één van de best bezochte pretparken in Nederland. Dit pretpark bestaat al sinds 1971 toen het de deuren opende als de Flevohof. Bestel direct kaartjes met korting!

  Locatie Biddinghuizen,
  Nederland
  Prijs € 27,00

  Beschrijving

  Voor echte rollercoaster fans is Walibi World The Place to Be! Het park beschikt over meer dan 7 duizelingwekkende achtbanen. Het is met recht één van de best bezochte pretparken in Nederland. Dit pretpark bestaat al sinds 1971 toen het de deuren opende als de Flevohof. Het raakte bekend als achtbanenparadijs toen het in 2000 werd omgedoopt tot Six Flags. Tegenwoordig draagt het park de naam Walibi World. De Goliath is de meest populaire attractie van Walibi World. Durf jij de uitdaging aan? Ervaar de g-krachten en kom snel langs!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter